BLUEIRON ja Puhti yhteistyöhön

Yhdessä kohti parempaa terveyttä.

 

Uutiset

21-8-2023
Yhdessä täydennämme toisiamme. Puhti tarjoaa apua tarvittavissa testauksissa sekä näiden analysoinnissa. Me BlueIronilla autamme puolestaan rautatasojen korjaamisessa. Näin ollen syntyy täydellinen kombinaatio ja yhteistyö, jossa tarve ja kysyntä kohtaavat.

Koodilla blueiron10 saat -10% valikoiduista Puhdin
palveluista

Yhteinen päämäärä

Me BlueIronilla haluamme parantaa väestömme tietoisuutta raudasta ja sen puutostiloista, sekä auttaa näiden ehkäisemisessä. Näin ollen yhteistyö Puhdin kanssa on meille suuri ilo ja kunnia. Puhti tarjoaa asiakkailleen laajasti erilaisia testejä- ja testipaketteja oman terveyden tutkimiseen sekä ylläpitoon. Puhti haluaa tukea asiakkaiden jaksamista ja hyvinvointia kaikista helpoimmalla tavalla. Näin ollen heidän tuotteet ja tulokset ovat helposti käytettävissä sekä ymmärrettävissä.

Yhdessä tuemme suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia

Yhdessä täydennämme toisiamme. Puhti tarjoaa apua tarvittavissa testauksissa sekä näiden analysoinnissa. Me BlueIronilla autamme puolestaan rautatasojen korjaamisessa. Näin ollen syntyy täydellinen kombinaatio ja yhteistyö, jossa tarve ja kysyntä kohtaavat. Päämääränä auttaa sinua voimaan paremmin ja saamaan lisää puhtia päiviisi! Nyt koodilla blueiron10 saat -10% valikoiduista Puhdin palveluista. Tutustu lisää ja mittauta omat arvosi tai anna läheisellesi lahjaksi testauspaketti.

Alennuskoodi on voimassa lokakuun loppuun asti.

Puhdin tarjoamat mittaukset rauta-arvojen selvittämiseen:

Laaja raudanpuutteen ja anemian mittaus

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan ja yleisvointiin. Laajan raudanpuutteen ja anemian tutkimuksen tuloksena saat tärkeimmät arvot, jotka liittyvät rautaan, rautavarastoihin ja anemiaan.

Lue lisää


Raudanpuutteen tutkimuspaketti

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Testipakettiin on valittu raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisi tarkistaa myös tulehdusarvo CRP ja verenkuva.

Lue lisää


D-vitamiini ja ferritiini

Kaksi suosituinta Puhdin testiä, D-vitamiini ja ferritiini. Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Näiden testien avulla voit helposti selvittää, mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.

Lue lisää