BLUEIRON OCH Puhti att samarbeta

Tillsammans mot bättre hälsa.

 

Nyheter

21-8-2023
Tillsammans kompletterar vi varandra. Puhti erbjuder hjälp med nödvändiga tester och deras analys. Vi på BlueIron, å andra sidan, hjälper till att reparera järnnivåer. Därmed skapas en perfekt kombination och samarbete, där behov och efterfrågan möts.

Med koden blueiron10 får du -10% rabatt på utvalda Puhti-tjänster

Ett gemensamt mål

På BlueIron strävar vi efter att öka medvetenheten om järn och dess bristsituationer i vår befolkning, samt att bidra till deras förebyggande. Därför är samarbetet med Puhti en stor glädje och ära för oss. Puhti erbjuder sina kunder ett brett utbud av tester och testpaket för att undersöka och upprätthålla sin egen hälsa. Puhti vill stödja kundernas välbefinnande och motståndskraft på det enklaste sättet möjligt. Därför är deras produkter och resultat lätt tillgängliga och begripliga.

Tillsammans stöder vi finländarnas hälsa och välbefinnande

Tillsammans kompletterar vi varandra. Puhti erbjuder hjälp med nödvändiga tester och deras analys. Vi på BlueIron hjälper å sin sida till med att korrigera järnnivåer. Detta skapar en perfekt kombination och samarbete där utbud och efterfrågan möts. Målet är att hjälpa dig må bättre och ge mer vitalitet till dina dagar! Nu får du med koden blueiron10 -10% rabatt på utvalda Puhti-tjänster. Läs mer och mät dina egna värden eller ge bort ett testpaket som en gåva till din kära.

Rabattkoden är giltig fram till slutet av oktober.

Mätningar erbjudna av Puhti för att fastställa järnnivåer:

Omfattande mätning av järnbrist och anemi

Tillräckligt intag av järn påverkar bland annat uthållighet, humör och allmänt välbefinnande. Som ett resultat av den omfattande mätningen av järnbrist och anemi kommer du att få de viktigaste värdena relaterade till järn, järndepåer och anemi.

Läs mer


Testpaket för järnbrist

Tillräckligt intag av järn påverkar bland annat uthållighet, humör, allmänt välbefinnande och hjärtfunktion. Testpaketet inkluderar de nödvändiga testerna för att undersöka järnbrist. Förutom ferritin är det också viktigt att kontrollera inflammationens markör CRP och blodräkningen.

Läs mer


Vitamin D och ferritin

Två av Puhtis mest populära tester, Vitamin D och ferritin. Många faktorer påverkar hur energiska vi är i våra dagliga liv. Med dessa tester kan du enkelt fastställa status för din kropps järndepåer och Vitamin D.

Läs mer